Aroma Land

Odată cu restricțiile de anul acesta, majoritatea dintre noi petrecem foarte mult timp acasă. Munca și șederea prelungită în aceleași încăperi nu fac alianță cu starea de bine. Fiecare dintre noi am încercat diferite variante de ne îmbunătății spațiul ambiant.  

Și cum ofertele nu sunt extraordinar de diversificate începem să experimentăm. Personal am găsit o soluție cu mai multe variante: meditația și lectura. Și pentru a îmbunătății acest proces am apelat, pe lângă muzică de relaxare și câteva cărți bune, la aromaterapie. Aceasta din urmă având câteva instrumente destul de eficiente.  

Aroma-difuzorul

difuzor de arome
difuzor de arome

De departe preferatul meu este difuzorul de arome. Este un dispozitiv electric care reușește să difuzeze în camera vapori de apă și uleiuri aromatice. Concentrația, durata și izurile depind de inspirația de moment a fiecăruia. Adică nu am folosit aceeași rețetă de fiecare dată. Am reușit să-mi procur câteva mici sticluțe de esențe cu lavandă, brad și alte câteva arome pe care le folosesc în diferite concentrații. Pun câteva picături de uleiuri aromatice în cuva difuzorului, pe care în prealabil am umplut-o cu apă, apoi îi dau drumul. Ce este interesant: că producătorul a găsit o rețetă interesantă de producere a uleiurilor aromate pentru a le face solubile în apă. Formula uleiurilor face ca acestea să nu lase urme serioase pe cuva difuzorului. S-a apelat la această soluție pentru a prelungi viața aparatului. Cei de la Aroma Land oferă și service-ul dispozitivelor. Totuși de preferat ar fi să spălați cuvele după fiecare utilizare.  

Ambianța aromelor este completată și de către mini orga de lumini a difuzorului. În ceea ce privește mixturile de arome mă abțin să vă fac recomandări. Paleta de oferte este destul de variantă așa că vă las să vă alegeți fiecare ce combinații doriți să folosiți.  Lăsați-vă imaginația să zburde! 

Bețisoare parfumate

Dacă ți se pare mult prea complicată varianta mea cu utilizarea difuzorului de arome, puteți apela la variantele clasice: bețișoare parfumate și/sau candele parfumate. Și aici există câteva variante interesante. Dar pe care va trebui să le descoperiți.  

Aroma Land
Aroma Land

În ceea ce privește bețișoarele trebuie menționat faptul că acestea sunt făcute din rășini naturale, după modelul celor orientale.  

Aroma Land – tărâmul aromaterapiei
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *