Întreaga comunitate internaută românească este aşteptată să participe la evenimentul anului în domeniu – Webstock Awards 2019.

Webstock Awards

Cei mai vechi în breaslă cunosc deja avantajele participării la un astfel de eveniment. În primul rând este vorba despre socializarea offline, cunoaşterea directă a colegilor din acest domeniu, dar şi a posibililor parteneri.
Unul dintre aspectele cele mai interesante ale evenimentului este legat prezentarea unor exemple de proiecte şi strategii de succes în mediul online.
Posibilitatea de a afla direct de sursă caree au fost elementele care au stat la baza creării unui proiect te poate ajuta să prinzi curaj şi să încerci să-ţi dezvolţi propriile proiecte. De asemenea membrii comunităţii pot veni cu propuneri pentru desfăşurarea evenimentului sau pot propune proiecte care să fie prezentate în cadrul galei.
Experienţa anilor anteriori ne spune că şi de această dată şansele că evenimentul să fie unul de succes sunt foarte mari.
Este interesant cum la Webstock Awards cei obişnuiţi să stea mai degrabă în spatele unor device-uri reuşesc să lege prietenii şi să sudeZe colaborări pe termen lung.
Una pe peste alta putem spune că dacă eşti pasionat de social media sau ai reuşit să-ţi creezi propriul business în acest domeniu nu trebuie să lipseşti de la gală. Înscrierile se pot face accesând formularul sau direct de pe pagina evenimentului. Înscrierile se pot face până la data de 10 septembrie.
Locaţia galei va fi şi în acest an Hotelul Marriott Bucureşti.

 

Webstock Awards – evenimentul social media din România
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *