Cu toții ne-am gândit în această perioadă a lunii martie la ce cadou să luăm femeilor din viața noastră. Fie că este vorba de mame, surori, verișoare, iubite sau soții în fiecare an întâmpin aceeași situație: ce cadouri să iau. Și cum mă gândesc că nu sunt singurul care nu prea are foarte multe idei, m-am gândit este bine să ne mai oferim sfaturi unii altora.  

Poate că sunt unii care se limitează la un simplu buchet de flori. Este o idee și un gest frumoase. Dar uneori simți că nu este suficient. Poate vrei ca anul ăsta să rupi rutina și să surprinzi cumva.  

Fie că este vorba despre iubită, mamă sau amantă o bijuterie te poate scoate din impas. Desigur, alături de un buchet de flori. Până acum nu am întâlnit vreo fată sau femeie să nu se bucure atunci când primește astfel de cadouri.  

Am găsit soluția

Eu anul asta am fost puțin mai comod. Nu că în alți ani alocam prea multe resurse pentru căutat cadouri, dar totuși pierdeam minimum câteva ore în preajma acestor sărbători să caut florile sau cadourile potrivite. De data aceasta am avut si mai puțin timp la dispoziție pentru a căuta ceva cadouri. Dar am găsit rapid soluția. Doar trăim în secolul tehnologiei și al internetului. Un simplu search pe Google și am dat de site-ul celor de la Venda Jewelry. Mi-am adus aminte că-i primisem ca recomandare de la un amic, ce întâmpina aceeași problemă legată de timp.  

Nu am stat prea mult timp pe gânduri și am căutat ceva care să mă atragă și să rezoneze cu perioada aceasta. M-am uitat după ceva simplu și de efect. Eventual niște bijurterii de argint. Deși oferta era destul de satisfăcătoare nu reușeam să mă decid asupra produsului. După multe amânări și multe taburi deschise în browser am ales o mică brățară de argint cu simbolul iubiri.  

brățară de argint

Am asortat acestui cadou și un mic buchet de flori de primăvară și am reușit să ofer cadoul la timp. Deși a fost o perioadă aglomerată nu am avut probleme nici cu curierul, astfel că am primit produsele chiar a doua zi după depunerea comenzii. 

Cadoul perfect pentru luna lui Marte
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *