Webstock împlinește anul acesta 10 ani de existență, iar organizatorii doresc să marcheze acest lucru cum se cu vine: au pregătit numeroase surprize celor care vor fi prezenți la gala aniversală.

webstock 2018

Pentru cei ce încă nu știu, Webstock este cea mai mare întâlnire a celor implicați în social-media – bloggeri, influenceri, youtuberi etc. Evenimentul este organizat o dată pe an și reunește principalii vectori în social-media românească.

Sesiunile și dezbaterile pe teme diverse ale Webstock-ului sunt menite a răspunde unor problematici de moment și sunt alese în concordanță cu nevoile specificile ale membrilor online-ului din țara noastră.

Dacă dorești să participi la ediția aniversară a principalului eveniment dedicat social-media din România o poți face accesând site-ul și să soliciți acreditare.

Iar dacă ai un proiect ce merită promovat datorită impactului pe care l-a avut asupra societății sau datorită originalității sale sau pur și simplu pentru că tu crezi că merită să fie promovat îl puți înscrie la rubrica Webstock Awards.

Pentru cei care doresc să ne cunoască față în față pentru a se convinge că suntem mult mai faini în realitate și pentru a se convinge că membrii acestei comunități au și viață socială, ne întâlnim la Webstock pe 5 octombrie la JW Marriott Hotel, București.

Webstock 2018 ediție aniversară
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *