Astăzi a avut loc conferința de presă a Divan Film Festival – Balkan Dreams, eveniment ce marchează începerea oficială a perioadei în care degustătorii de film și cei gastronomici își dau întâlnire.

Divan Film Festival – Balkan Dreams

Divan Film Festival este împărțit în două perioade distincte și complementare:

  • Prima perioadă este dedicată filmelor cu iz balcanic și se desfășoară în Craiova, în două locații – teatrul de Vară și Inspire Cinema – 24-26 august.
  • Cea de a doua locație este în portul de la Cetate și va avea două componente – film și partea gastronomică. Gazda evenimentului desfășurat la Cetate este poetul Mircea Dinescu, cel care va da tonul gătitului după metode tradiționale ce vor avea ca element special – prazul. Rețetele sunt secrete și nu vor fi dezvăluite decât după eveniment. Una din surprizele oferite de către organizatori sunt câteva concerte de muzică balcanică. Perioada de desfășurare a evenimentului în port Cetate este 27 august -1 septembrie. Intrarea la evenimente este liberă.

Pentru cei care doresc să afle mai multe detalii despre Divan Film Festival pot accesa site-ul oficial http://divanfilmfestival.ro/

Divan Film Festival – Balkan Dreams
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *