Într-o eră în care experiențele cinematografice se reinventează constant, Inspire Cinema VIP Electroputere din Craiova face un salt major în viitorul divertismentului vizual. Din 21 iunie 2024, publicul craiovean și cinefilii din întreaga regiune sunt invitați să descopere o nouă dimensiune a filmului la sala HeyLED VIP+, prima sală din Europa echipată cu revoluționarul ecran HeyLED.

Ce este HeyLED?

HeyLED reprezintă cea mai recentă inovație în materie de tehnologie de proiecție cinematografică, proiectată pentru a oferi o imagine de o claritate și luminozitate fără precedent. Cu un ecran de 10 metri lungime și 5,5 metri înălțime, acesta utilizează peste 2,2 milioane de pixeli LED, care asigură o uniformitate a luminozității și o claritate a imaginii excepționale. HeyLED aduce la viață culorile într-un mod inedit, cu negru pur și contrast îmbunătățit, creând o experiență vizuală captivantă și realistă.

Acest ecran își bazează performanța pe o tehnologie optică unică și patentată, care mărește factorul de umplere a pixelilor la 75%. Astfel, se elimină strălucirea obositoare și senzația de granularitate a imaginii, oferind o experiență cinematografică neobosită pentru ochi. HeyLED îmbină perfect imagini clare și vibrante cu Christie Vive Audio și ochelari 3D activi, creând o simbioză de imagine și sunet care apropie spectatorii mai mult ca niciodată de acțiunea de pe ecran.

Lansarea sălii HeyLED VIP+: Ce să aștepți?

Noua sală HeyLED VIP+ nu este doar un salt tehnologic, ci și o redefinire a luxului și confortului în cinematografie. Cu doar 71 de locuri și 2 locuri dedicate persoanelor cu dizabilități, sala oferă o experiență intimă și exclusivistă. Fotoliile rabatabile din piele sintetică, fiecare dotat cu suport de pahar și măsuță incorporată, transformă vizionarea unui film într-o plăcere maximă.

Prețurile biletelor pentru sala HeyLED VIP+ sunt:

– 85 lei de luni până joi

– 98 lei de vineri până duminică

Conceptul VIP+ aduce cu sine o gamă largă de beneficii incluse în prețul biletului: meniuri, răcoritoare și băuturi alcoolice de calitate, inclusiv Prosecco. Accesul în sală este permis cu 30 de minute înainte de începerea proiecției, permițându-ți să te bucuri de un preludiu relaxant înainte de a te cufunda în magia filmului.

O nouă experiență cinematografică la Inspire Cinema VIP Electroputere

Deschis în octombrie 2018, Inspire Cinema VIP Electroputere a stabilit noi standarde pentru cinematografia de lux din Craiova. Multiplexul, situat în cadrul Electroputere Mall, dispune de o sală Ultra 4K cu sistem de proiecție 4K și cel mai mare ecran din oraș, alături de alte 8 săli complet digitalizate.

Cu lansarea sălii HeyLED VIP+, Inspire Cinema își consolidează poziția de lider în inovarea experiențelor cinematografice. Aceasta urmează să fie un punct de referință pentru cinefili, oferindu-le o experiență care transcende vizionarea pasivă și transformă fiecare film într-o călătorie senzorială completă.

Bilete și rezervări

Pentru a experimenta HeyLED VIP+ și a te bucura de noile proiecții, biletele și rezervările sunt disponibile pe:

Inspire Cinema

Aplicația de mobil Inspire Cinema

Finalul unei vești imitoare

Inspire Cinema VIP Electroputere invită toți pasionații de film să se alăture revoluției cinematografice pe care o aduce HeyLED VIP+. Într-o lume unde tehnologia întâlnește confortul, experiențele devin memorabile, iar filmele capătă o nouă dimensiune. Fie că ești un cinefil dedicat sau pur și simplu cauți o seară de divertisment la cel mai înalt nivel, sala HeyLED VIP+ îți promite o călătorie vizuală și auditivă cum nu ai mai trăit până acum.

Revoluția cinematografică a început!
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *