branzeturi

Deja v-am obișnuit cu prezentările unor evenimente culinare care mai de care mai interesante. De data aceasta avem ceva cu totul aparte. De curând s-a deschis și la Craiova un depozit al celor de la UPI. O firmă mare pentru România, cu filiale în peste 25 de județe. UPI se ocupă cu distribuția unor produse ceva mai deosebite pentru nivelul pieței.

Pentru a sărbători evenimentul cum se cuvine a fost lansat PoftiFest. Un eveniment gastronomic destul de spectaculos. Punctele forte ale PoftiFest au fost preparatele prezentate de către diferiți chefi, care s-au întrecut în măiestrie.

La multe preparate prezentarea a fost atât de interesantă că nici nu-ți venea să le atingi de frică să nu strici splendoarea. Dar cum tentația a fost mare, am trecut și peste acest aspect și am degustat din mai toate preparatele.

Dintre cele care m-au atras cel mai mult au fost brânzeturile de diferite culori și cu diferite condimente.

branzeturi
branzeturi

Nici deserturile nu s-au lăsat mai prejos și au atras ca un magnet pe cei prezenți a eveniment.

desert
desert

Și cum orice mâncare trebuie susținută și de o licoare care să meargă în tandem, nu putea lipsi vinul. 1000 de chipuri este numele vinului sosit de la Dealu Mare care ne-a desfătat simțurile. De departe cel care a fost punctul forte al degustării a fost shiraz-ul care a beneficiat de o prezentare specială a unui oenolog extrem de pasionat.

vin 1000 de chipuri
vin 1000 de chipuri

Și pentru că organizatorii sunt la început de drum să le urăm succes și cât mai multe astfel de evenimente.

PoftiFest – eveniment gastronomic
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *