Gala de Opera Craiova

Cine zicea ca societatea civilă craioveană nu există și nu se implică activ în proiecte sociale…?

Astăzi 9 septembrie începând cu orele 18:00 la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu va avea loc un spectacol susținut de artiștii Operei Naționale, la inițiativa Asociației Femei cu Perspectivă din Craiova. Scopul evenimentului va fi unul umanitar prin strângerea de fonduri ce vor fi folosite exclusiv pentru ajutorarea copiilor internați în Clinica de Oncopediatrie a Spitalului Județean din Craiova. Evenimentul se bucură de sprijinul autorităților locale și a instituțiilor de cultură din Municipiul Craiova. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Fereastră spre noi.

Gala de Opera Craiova
Gala de Opera Craiova

Cei care vor dori să participe la eveniment îi vor putea vedea pe Adriana Dumitriu,  Lidia Butnariu, Daniela Rădulescu, Odin Ciocea, Andreea Mihaela Bălan, Eugen Secobeanu, Henrieta Almași, Miruna Sturza, Ștefan Cârstea, Alin Stanis si Marius Zaharia și pe Mihaela Roșca, singura femeie care conduce o orchestră de la pupitrul dirijoral în vestul țării, susținând un concert de excepție.

Inițiatorii evenimentului Gala de Operă Craiova îi invită pe iubitorii muzicii clasice să revadă arii din cele mai iubite opere ale marilor compozitori, interpretate pe scena Teatrului de Vară din Parcul Nicolae Romanescu. Intrarea la eveniment este liberă, dar organizatorii îndemnându-i pe participanți să susțină cauza după cum va putea fiecare, menționând că orice ajutor este binevenit.

Pentru cei care vor dori să susțină această inițiativă și nu vor putea veni la Gala de Operă Craiova vor putea face donații în contul dedicat proiectului – CONT IBAN RO 29 BTRL RON CRT 0378688202, iar pentru cei care vor fi prezenți – donațiile se vor putea face în urma special amenajată. sau în seara evenimentului.

Gala de Opera Craiova
Fereastra Spre Noi proiect caritabil

Toate fondurile colectate vor fi folosite exclusiv pentru ajutorarea copiilor internați în Clinica de Oncopediatrie din Craiova – menționează doamna Director Executiv al Asociației Femeilor cu Perspectivă din Craiova, cea care coordonează acest proiect.

 

Gala de Opera Craiova la Teatrul de Vara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *