Asociația Culturală Branart a implementat în perioada martie – septembrie 2019 proiectul “Small business with flowers – a chance for disadvantaged” care a implicat 40 de participanti dintre care 32 de tineri cu vârste între 15 și 25 de ani și 8 lideri. Schimbul de tineri a avut loc în perioada 1-7 iulie 2019 cu participarea organizațiilor: Step by Step din Bulgaria, LCYouth din Cipru și Active Youth Association dinTurcia.

Realizarea schimbului de tineri ”Small business with flowers – a chance for disadvantaged” a avut ca scop implicarea tinerilor defavorizati si a tinerilor cu usoare dizabilitati pentru a ii indruma sa isi gaseasca un job sau sa deschida o afacere prin dezvoltarea abilitatilor de lucru manual si a indemanarii in realizarea aranjamentelor florale decorative pentru diferite evenimente. In cadrul activitatilor de anteprenoriat, tinerii s-au implicat foarte mult si fiecare echipa a dat dovada de competitivitate.

Schimbul de tineri s-a finalizat cu realizarea expozitiei din cadrul proiectului ”Expoflora”, care a fost un prilej de diseminare a rezultatelor muncii tinerilor pe perioada unei saptamani, tinerii si-au prezentat realizarile, in care au fost puse în practică creativitatea si talentul lor.

 

 

Small business with flowers – a chance for disadvantaged
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *