Weekend-ul prinARAD

În urmă cu câțiva ani am fost invitat să particip la un proiect de promovarea a județului Hunedoara ca destinație turistică. Știam câte ceva despre principalele obiective turistice ale județului. #prinHD – așa cum s-a numit proiectul, a reușit să ne surprindă, prezentându-ne adevărata față a comunităților și a oamenilor.

Weekend-ul trecut #prinHD s-a transformat în #prinARAD. Scopul proiectului a fost de promova comunitățile și specificul Aradului.

O Pauză de Respiro la Moneasa: Când Natura Întâlnește Ospitalitatea

Odată ce te afunzi în fotoliul comod de pe balconul Hotelului Parc din Moneasa, înconjurat de nuanțe vesele de verde și albastru și îmbătat de aerul curat al munților, îți dai seama că ai descoperit un colț de lume unde timpul pare să se miște într-un ritm mai blând. Aici, în inima județului Arad, natura a fost generoasă, iar oamenii și mai mult.

Strălucirea Curățeniei și a Confortului

Curățenia la Hotel Parc e ca și cum ai avea propria mama alături, veșnic atentă să nu găsești un fir de praf. Fiecare cameră, fiecare colțișor al hotelului strălucește, reflectând grijă și atenția acordată de personalul ce își onorează musafirii zilnic. În pozele pe care le-am parcurs, am captat lumina filtrată prin perdele, ce dansează pe paturi netede și neîmbrățișate încă, așteptându-și oaspeții.

Arome și Gusturi Care Te Embrasează

Mâncarea aici? Ah, mâncarea e o poveste spusă cu drag și servită cu zâmbete largi. Fiecare farfurie pe care am degustat-o era plină nu doar de savoare locală, ci și de căldura celor care au pregătit-o. Și vinurile, alese parcă de un somelier pasionat de fiecare picătură, împleteau o simfonie de arome, încălzind inimi și stârnind conversații.

Zâmbete și Binețe la Fiecare Pas

Știi ceva? E ușor să simți că ai ajuns în locul potrivit când fiecare membru al echipei Hotel Parc te întâmpină ca și cum te-ar cunoaște de-o viață. Amabilitatea nu e doar o regulă de etichetă aici, e modul lor de viață. Așa am simțit eu, iar fiecare interacțiune a devenit repede parte din galeria amintirilor frumoase.

Refugiul Binelui: Piscină, Jacuzzi și Saună

Când pasul te mână spre zona de spa, găsești o lume a liniștii în piscina cu apă termală. E cald, e primitor, e relaxant. Jacuzzi-ul îți oferă momentul acela de „Ah, în sfârșit!”, iar sauna te purifică nu doar trupește, ci și sufletește. Aici, poți închide ochii și să lași grijile să se topească pur și simplu.

 

Final Dulce-Amărui

Nu e de mirare că Moneasa și ospitalierul Hotel Parc au devenit un refugiu preferat pentru cei în căutare de pace și regăsire. E locul unde ai putea scrie pagini întregi în jurnal despre cum te-ai reconectat cu natura și cu tine însuți. Nu doar că te vindecă peisajul și te încarcă aerul, dar te învață și cum simplitatea și căldura umană pot să-ți deschidă pofta de viață.

Pentru că da, Moneasa este mai mult decât o stațiune – e un sentiment de acasă. În acest context Hotel Parc este inima care îl face să bată cu putere.

#prinARAD a fost un eveniment organizat de Daniel Scridon și Călin Bobora.  Sponsor principal a fost  Hotel Parc Moneasa. Ne sunt alături și cei de la Asociația Proactivi pentru Viitor Aradconacul Roca BrunăTracon ElectricWebasto și crama Darabonț. Pentru că o să avem parte de ceva de activități mai solicitante.  Apa DolceVita a celor de la Grand Mass ne-a ajutat să ne hidratăm.

 

Un weekend prin Arad
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *