aplicatie mobil

Povestea implementării proiectului Stop abuzului de alcool, continuă, de data aceasta alături de câțiva susținători care s-au alăturat echipei de proiect compusă din membrii Asociației Evolve și Asociației Bloggerilor Olteni. Ca dovadă stau filmulețele prin care acești susținători promovează mesajul proiectului. Înregistrările le puteți viziona pe site-ul oficial al proiectului sau pe canalul de Youtube dedicat proiectului.

stop-abuzlui-de-alcool-povestea continua
stop-abuzlui-de-alcool

Și pentru că proiectul a început să aibă din ce în ce mai mulți adepți, echipei i s-a alăturat și o bloggeriță care a făcut un filmuleț animat prin care promovează aplicația de mobil.

Trebuie menționat faptul că unul dintre produsele-rezultat ale acestui proiect este reprezentat de aplicația de mobil prin intermediul căreia cei ce doresc să dea  o mână de ajutor echipei de proiect, pot trimite notificări prin care să semnaleze încălcări ale legii, cu privire la vânzarea către minori a băuturilor alcoolice, sau consumul acestor băuturi de către persoane cu vârsta sub 18 ani. Notificările vor fi preluate de către echipa de proiect și vor constitui subiectul unor rapoarte ce vor fi trimise către autorități. Aplicația poate fi găsită și descărcată în mod gratuit din Google Play și este funcțională pentru sistemul de operare Android.

O altă dovadă clară, că acest proiect începe să se dezvolte constă în faptul că s-au semnat parteneriate între Asociația Evolve coordonatoare a proiectului și instituțiile de învățământ din localitățile: Craiova (Colegiul Național Economic Gheorghe Chițu), Breasta, Bucovăț, Cerăt, Lipovu, Sadova, Valea Stanciului, cărora li s-au mai adăugat și Școala Gimnazială din Teslui.

Trebuie precizat și faptul că în cele două luni și jumătate de la demararea activităților, echipa de proiect a primit numeroase solicitări din partea mai multor instituții de învățământ pentru susținerea unor acțiuni și în aceste centre. Până în acest moment nu s-a luat decizia de a derula și în școlile respective activități și asta din cauza resurselor limitate de care dispunem, dar premisele par a fi favorabile și este posibil ca până la finele anului 2016 să fie susținute prezentări tematice și în aceste locații.

Un sprijin consistent în susținerea proiectului a venit și din partea studenților de la Facultatea de Medicină din Craiova, care au însoțit membrii echipei de proiect în comunități și au vorbit cu elevii.

Pentru cei care doresc să susțină demersurile noastre legate de derularea activităților proiectului Stop abuzului de alcool, revin cu rugămintea: Descărcați aplicația de mobil, trimiteți notificări dacă sunteți martorii unui eveniment legat de încălcarea legilor cu privire la consumul și vânzarea băuturilor alcoolice.

aplicatie mobil
Stop abuzului de alcool – povestea continuă
Stop abuzului de alcool – povestea continuă
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *